Wat is er gebeurt met 4-jarige Dean?

Wat is er gebeurt met 4-jarige Dean?

Dean (4) vermoedelijk overleden in appartement waar hij de feestdagen had doorgebracht. VideoDe Belgische recherche houdt er steeds meer rekening mee dat de 4-jarige kleuter Dean al in Belgiƫ om het leven is gebracht. Agenten doen sporenonderzoek in het appartement in Sint-Gillis-Waas waar ontvoerder De K.

Wie heeft Dean vermoord?

Dave De K., de Belg die verdacht wordt de 4-jarige Dean te hebben vermoord, heeft vanuit de cel van zich laten horen.

Wat is de doodsoorzaak van Dean?

Het gerecht heeft volgens onze informatie nog steeds geen zekerheid wanneer Dean precies om het leven kwam. De autopsie leverde ook geen eenduidige analyse op, waardoor de precieze doodsoorzaak ook nog niet formeel zou vaststaan.

Wat is er gebeurd met Dean?

Rond 22.30 uur laat de Nederlandse politie weten dat het lichaam van Dean gevonden is. De Belgische politie doet een huiszoeking bij De Kock thuis. Daarbij wordt ook zijn vriendin opgepakt. “Rond 22 uur hebben we het stoffelijk overschot aangetroffen.

Hoe is kleine Dean overleden?

Maar na een ruzie zou De Kock hem ontvoerd hebben. Hij toonde op maandag 17 januari aan de speurders waar hij het lichaam van Dean op zaterdag 15 januari op het Zeelandse werkeiland Neeltje Jans achterliet.

Hoe is Dean Verberckmoes overleden?

Dave De Kock stak in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 januari de grens met Nederland over en liet het lichaam van de jongen zaterdagmiddag achter op Neeltje Jans in Zeeland.

Waar is Dean overleden?

Die trof het lichaam rond 22 uur aan in Vrouwenpolder, een dorp in de gemeente Veere. Dean Verberckmoes werd gevonden ter hoogte van Neeltje Jans, een werkeiland in de Oosterscheldekering waar nu een park is. Hij lag er verstopt tussen de rotsblokken.

Hoe is Dean Verberckmoes vermoord?

Dave De Kock stak in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 januari de grens met Nederland over en liet het lichaam van de jongen zaterdagmiddag achter op Neeltje Jans in Zeeland. Volgens zijn Nederlandse advocaat kan Dave De Kock alleen schuldig verzuim verweten worden en is hij niet schuldig aan ontvoering of moord.

Waar is Dean teruggevonden?

De Kock werd uiteindelijk maandag om 14.15 uur opgepakt in Meerkerk, bij Utrecht. Zijn auto werd teruggevonden in de gemeente Gorinchem, zo’n 15 kilometer ten zuiden van Meerkerk. Rond 22.30 uur liet de Nederlandse politie weten dat het lichaam van Dean gevonden was bij het eiland Neeltje Jans.

Wat is er met Dean gebeurd?

Waar is Dean aan gestorven?