Hoe Helan contacteren?

Hoe Helan contacteren?

Je vraag stellen of een kantoor zoeken

  1. Bel ons op T. 02 218 22 22.
  2. Plan een adviesgesprek. Kies zelf voor een videogesprek of een adviesgesprek in je kantoor.
  3. Stuur een e-mail. Vul het contactformulier in.
  4. Zoek een kantoor. Vind een Helan-kantoor of -brievenbus in je buurt.
  5. Post voor Helan.

Hoe inloggen bij Helan?

Neem je bankkaart of je e-ID met pincode, een kaartlezer, en je gsm met itsme® app. Ga naar Mijn Helan.

Wat dekt hospitalisatieverzekering Partena?

Het product voorziet in een basisgarantie in geval van een ziekenhuisopname of dagopname naar aanleiding van een ziekte, een ongeval of een bevalling. De kosten voor de medische ver- zorging gedurende 30 dagen vóór en 90 dagen na de ziekenhuisopname of dagopname worden eveneens terugbetaald.

Hoeveel kost Helan ziekenfonds?

De verplichte jaarlijkse bijdrage voor de Vlaamse sociale bescherming betaal je aan Helan Zorgkas. Je betaalt 54 euro (of 27 euro als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming).

Waar vind je nummer ziekenfonds?

Bij welke verzekeringsinstelling bent u aangesloten? Om zeker te zijn, kunt u even gaan kijken op uw kleefbriefje, daarop staat het nummer van uw ziekenfonds. Het eerste cijfer komt overeen met de cijfers hieronder.

Waar vind ik mijn Ziekenfondsnummer?

Was de verzekering verplicht in de 19de eeuw?

Vooral in de negentiende eeuw voerden ziekenfondsen naast een verzekering tegen de kosten van medische zorg, veelal ook verzekeringen voor de kosten van begrafenis en loonderving door ziekte.

Hoeveel kost een hospitalisatieverzekering per jaar?

In het kalenderjaar van aansluiting hangt de premie af van de leeftijd op de datum van aansluiting….Maandpremie 2022 per aangeslotene.

Van 50 tot en met 59 jaar 11,31
Van 60 tot en met 64 jaar 19,45
Van 65 tot en met 69 jaar 20,70
Vanaf 70 jaar 30,71
Bij aansluiting na de 60ste verjaardag

Wat kost een hospitalisatieverzekering aan de werkgever?

Voordelen werkgever Ook jij als werkgever wint bij een hospitalisatieverzekering. Je betaalt namelijk geen RSZ-bijdragen noch belastingen op de premies omdat ze niet worden beschouwd als loon. Het is dus voordeliger om je medewerkers een hospitalisatieverzekering aan te bieden dan eenzelfde verhoging van het nettoloon.

Wat is de Ziekenfondsbijdrage?

Wat is de ziekenfondsbijdrage? De ziekenfondsbijdrage is het lidgeld waarmee de mutualiteit zijn aanvullende diensten financiert. Elk ziekenfonds heeft een basisaanbod van aanvullende diensten die ze aan al hun leden bieden. Het ziekenfonds bepaalt zelf welke voordelen en diensten het aanbiedt.